Sponsor-menukaart

Beste (potentiële) sponsor,

Samen voetballen na school, verstoppertje spelen in de bostuin of een les bijwonen vanaf de tribune. Het kan straks op het schoolplein, terwijl de buurvrouw leert stekken in de moestuin en de klusclub kapotte spullen repareert. ’s Avonds schuift de familie aan voor een voorstelling in het openluchttheater. Stel je voor!

Het schoolplein als unieke ontmoetings- en activiteitenplek voor alle Scheveningers: dat is de droom van Openbare Basisschool Het Volle Leven. De schilderachtige ligging van het plein in het groen biedt alle ruimte om te spelen, samenwerken, genieten en leren voor jong en oud.

Met jouw sponsoring wordt het terrein op een duurzame, groene en generatievriendelijke manier ingericht en opengesteld, zodat elke Scheveninger zich er thuis zal voelen. Samen met lokale sportverenigingen, cultuurinstellingen en maatschappelijke organisaties wordt een programma vol natuur, sport en cultuur opgezet. Theater, workshops, sporten en spelen tussen zonnebloemen, klimbomen en lavendel: krijg jij er ook al zin in?

Interesse?

Ben je geïnteresseerd om dit mooie plan te sponsoren dan bieden wij als tegenprestatie eeuwige dankbaarheid middels de vermelding van jouw bedrijf/logo op een sponsorbord dat op het schoolplein of in de school geplaatst wordt. Hoe groter het sponsorbedrag hoe beter je bedrijf zichtbaar wordt.

Om het makkelijk te maken hebben we een keuzemenu met sponsordoelen samengesteld. Sponsor daarom specifieke doelen, die bij jou passen en stuur een mail of het formulier naar info@vriendenvanhvl.nl voor jouw bijdrage of voor meer informatie.

Download hier de sponsor-menukaart !

Gewoon doneren mag natuurlijk ook:
NL49INGB0007347470
t.n.v. Stichting Vrienden van Het Volle Leven
Als je anoniem wenst te blijven, verm
eld dat bij je overschrijving.