Crowdfunding klauterparcours

De crowdfunding-actie liep tot en met juni 2017. Mocht je echter nog een donatie willen doen dan kan dat natuurlijk nog altijd.

Laat de reeds gekapte Haagse bomen niet versnipperen! Ze kunnen gestapeld en verbonden met touwen een nieuw leven krijgen als Klauterparcours op ons schoolplein in Scheveningen.

Het Volle Leven is een openbare basisschool in Scheveningen waar nieuwbouw ons de kans biedt het unieke stukje grond opnieuw in te richten. En dat doen we met veel groen, natuurlijke speeltoestellen, een dierenwei en hopelijk ook een Klauterparcours.

Wij, een groep vrijwillige ouders, zijn een crowdfunding-campagne begonnen om minstens 10.000 euro in te zamelen voor dit bijzondere Klauterparcours voor kinderen. Gemaakt van niet zomaar bomen, maar hergebruik van reeds gekapte Haagse bomen. Op deze manier hebben deze prachtige bomen toch nog een super dankbaar doel.

Doe ook mee en doneer aan het Klauterparcours en de provincie Zuid-Holland verdubbelt jouw donatie (tot 5.000 euro)! Des te hoger de crowdfund des te groter het Klauterparcours.

Kijk snel op www.voorjebuurt.nl/hetvolleleven en zoek jouw beloning uit.