Jouw hulp

Wij kunnen niet zoveel inzamelen zonder jullie hulp. We zijn met ruim 530 leerlingen en minstens zoveel ouders. Wij moeten onze krachten bundelen om het schoolleven van onze kinderen te vergroten.

Doe een gift

De makkelijkste manier om te helpen is het doen van een gift aan de Vriendenstichting en eventueel aan te geven als je niet vermeld wilt worden als donateur.

Om giften en subsidies fiscaal vriendelijk te kunnen ontvangen heeft de vriendenstichting de zogenaamde ANBI-status, wat betekent dat het een “goed doel” is en je giften mogelijk van je inkomsten (particulier) of winst (zakelijk) kunt aftrekken.

Een particuliere of zakelijke gift kun je doen aan:

Stichting Vrienden van Het Volle Leven
IBAN: NL37 TRIO 0320 1472 90


Sponsoring

We staan open voor sponsoring. Heb jij ideeën, laat het ons weten: info@vriendenvanhvl.nl. Let op dat de sponsoring moet voldoen aan het Convenant Sponsoring in het onderwijs. Sponsoring mag namelijk niet de objectiviteit, de geloofwaardigheid, de betrouwbaarheid en de onafhankelijkheid van de school in gevaar brengen.

In natura

Heb jij toegang tot partijen die in natura kunnen helpen, heb je zelf twee rechter handen, ken jij iemand die nog handiger is dan jij, help ons door je hulp aan te bieden bij ons: info@vriendenvanhvl.nl