Veilig zwemmen in zee

De ouderraad organiseert in samenwerking met ABZee een les mui-zwemmen (veilig in zee zwemmen) voor zowel ouders als leerlingen van groepen 4 t/m 8.

Kinderen met een zwemdiploma hebben geleerd hoe zij moeten zwemmen, maar zij weten vaak te weinig over de gevaren van de zee. Terwijl dit de plek is waar de meeste leerlingen van Het Volle Leven in aanraking komen met buitenwater. ABZee heeft een workshop ontwikkeld om kinderen te leren hoe en waar zij veilig kunnen zwemmen in de zee. Wat moet je doen als je in nood bent of wat moet je doen als een ander in nood is?

Ouders krijgen een gratis theorieles over zwemveiligheid in zee op school op 12 september 2018. Leerlingen kunnen zich – tegen flinke korting – online inschrijven voor theorie- én praktijkles in zee op een dag en tijdstip naar keuze in september 2018. Ook ouders mogen meedoen als daar behoefte aan is. Deelnemers moeten wel zwemdiploma´s A en B hebben. Inschrijven kan hier: http://ab-zee.nl/het-volle-leven/

Leerlingen met een ooievaarspas kunnen – op vertoon van hun betalingsbevestiging (email van Stichting Zwem Stimulering) én hun ooievaarspas bij de schooladministratie – hun inschrijvingskosten retour krijgen. Let op: dit geldt alleen voor leerlingen en niet voor hun ouder(s).