Laatste nieuws

["error","(#200) Provide valid app ID"]
4 years ago
Kinderen kijken ogen uit op nieuw schoolplein: 'Nu wel leuk om naar school te gaan'

Leuk filmpje over de opening van obs Het Volle Leven vanochtend ❤️
https://www.omroepwest.nl/nieuws/3540718/Kinderen-kijken-ogen-uit-op-nieuw-schoolplein-Nu-wel-leuk-om-naar-school-te-gaan

'Niet normaal mooi', zegt een jongen uit groep 7 van basisschool Het Volle Leven op Scheveningen. De leerlingen gingen maandag voor het eerst naar hun nieuwe school met een bijzonder schoolplein waar ... See more

4 years ago
Vreugde over inzameling van ouders voor nieuw schoolplein

Diverse basisscholen in Nederland kijken vol bewondering mee naar de bouw van ons nieuwe schoolplein. Hoe hebben jullie dit toch voor elkaar gekregen?
Met zijn allen natuurlijk! Wat kunnen we met ... See more

Hij is er ontzettend blij mee. Directeur Richard Young van de Scheveningse basisschool Het Volle Leven heeft grote waardering voor de ouders die ruim 100.000 euro hebben ingezameld voor het nieuwe ... See more

4 years ago
Foto's uit het bericht van Stichting Vrienden van Het Volle Leven

SCHOOLPLEIN UPDATE

Ondertussen krijgt het nieuwe schoolplein meer en meer vorm. Wat wordt het ontzettend gaaf! Het begint bijna op een attractiepark te lijken 😉

Er wordt met man en macht gewerkt ... See more

« 2 of 2 »

Zelf een actie opzetten

Heb je een beetje hulp of inspiratie nodig om zelf tot actie over te gaan. Volg dan de voorbeelden van Jens, Jurre, Zoë, Gwen, Yari, Doeke en Jessie van de Noordwijkstraat (statiegeld) of van Imme (heitje voor een karweitje). Hieronder hun flyers, die je zelf kunt gebruiken.

Voorbeeld – Heitje voor een karweitje

Voorbeeld – Statiegeldflessen

Maar je kunt bijvoorbeeld ook cupcakes maken en verkopen, of tekeningen/schilderijtjes, of je kunt liedjes zingen.

Onverwacht succes!

Jeetje wat geweldig! Na onze brief, waarin we aankondigen dat geld nodig is voor een mooi schoolplein bij de nieuwbouw. Komen jullie nu al met waanzinnig leuke ideeën om geld in te zamelen. Dank hiervoor en ga vooral door!! Want, heb jij ook een goed idee of wil je mee-organiseren, vertel het ons: info@vriendenvanhvl.nl en organiseer het met je vriend(inn)en, ouders of kinderen. Acties van groot tot klein worden zeer gewaardeerd!
Je kunt natuurlijk ook gewoon een gift doen, doneer dan op:

NL49 INGB 0007 3474 70 t.n.v. Stichting Vrienden van Het Volle Leven

Hallo Jumbo! Sparen met je boodschappen bon voor onze School

Supermarktketen Jumbo heeft een actie lopen die heet ‘Sparen voor je School’ waarin ze een te verdelen budget beschikbaar stellen.
Uiteraard doet onze basisschool ook mee. Dit kun je volgen op Jumbo-website https://www.jumbosparenvoorjeschool.nl/obs-het-volle-leven/.
Wij sparen voor de inrichting van ons nieuwe schoolplein. Tijdens de actieperiode ontvang je bij iedere € 10,- een schoolpunt met een unieke code bij de deelnemende Jumbo-winkels.

Op de website (www.jumbosparenvoorjeschool.nl) kun je heel eenvoudig jouw schoolpunten toewijzen aan onze basisschool. Help jij mee onze spaardoelen te realiseren? Hoe meer schoolpunten onze school verzamelt, hoe groter het bedrag dat de school kan besteden aan ons nieuwe schoolplein. Tip: verzamel ook de bonnen van opa, oma en de buren. Hoe meer, hoe leuker ons schoolplein wordt.

Tromgeroffel

Iedereen is natuurlijk benieuwd waar de teller nu op staat. Tot nu toe (we zijn pas een ruime weekje bezig) staat de teller op: 4.748 euro. Dit is opgebouwd uit particuliere giften van ouders, een paar grote giften van bedrijven van ouders en de Jantje Beton-opbrengsten van schooljaren 2014/2015 en 2015/2016 van de ouderraad. Een goed begin. Alle donateurs, bedankt voor jullie support!

De grote blije benefiet bazaar

Als eerste grote idee om geld in te zamelen voor ons nieuwe schoolplein werd een openbare bazaar bedacht door Yacco (groep 6b) en uitgewerkt met hulp van zijn ouders Roderik en Marja. Deze moet gaan plaatsvinden in het schoolgebouw aan de Gaffelstraat. Wij helpen Yacco en zijn ouders met de organisatie. Help jij ook mee?

Denk aan tweedehands spullen verkoop, gesponsorde kraampjes, eten, drinken, springkussen, spelletjes. Een leuke dag voor iedere Scheveninger om te beleven en nóg leuker om aan bij te dragen.

Heb jij spulletjes die wij mogen verkopen, kun jij lekkere taarten bakken, kun jij een workshop aanbieden, kun je schminken, kun je op een andere manier bijdragen of wil je gewoon meehelpen organiseren? Neem dan contact op met info@vriendenvanhvl.nl

PS Datum is nog niet bekend.