Vacature bestuurder (secretaris)

De Stichting Vrienden van Het Volle Leven is op zoek naar een nieuw bestuurslid, omdat Rutger-Jan Hebben ons bestuur per 18 september 2019 heeft verlaten nadat zijn dochter naar de middelbare school gegaan is.

De vriendenstichting is in 2016 opgericht door vrijwillige ouders. Het eerste doel was de financiering van het schoolplein rondom de nieuwbouw van het schoolgebouw. Dat doel is bereikt. Sindsdien is via meerdere subsidies ook geld ontvangen voor sociale activiteiten op het schoolplein aanvullend op het aanbod van de ouderraad. Ook de vriendenstichting-activiteiten worden door vrijwillige ouders georganiseerd, zoals Halloween, Buitenspeeldag, Poppendokter, PleinFeest, Duurzaamheidsmarkt, Veilig Zwemmen in Zee, Picknick, Modderdag en Touwtjespringen voor ouders en kinderen.

Het vriendenstichting-bestuur houdt zich bezig met het verkrijgen van budget uit donaties, sponsoring of subsidies, het vaststellen en organiseren van projecten, activiteiten en voorzieningen voor obs Het Volle Leven. Tijdbesteding is volledig afhankelijk van je eigen inzet.

Heb jij ideeën om de toekomst van de vriendenstichting vorm te geven, wil je je beschikbaar stellen of wil je meer informatie, stuur dan een bericht naar Joris Hoogerwerf: info@vriendenvanhvl.nl